Området

Hvidpilen er en gård, der ligger 9 km fra Billund i naturskønne omgivelser. Her er du gode muligheder for gåture, natur til inspiration og frisk luft, eller du kan bare slappe af med de faciliteter, der er på stedet..

På Hvidpilen tilbyder vi kursus i kreative fag, samt overnatning og forplejning under kurset, hvis kurset strækker sig over flere dag.

Vi har også mulighed for at tilbyde Team Building, familiesammenkomster med kreativt indhold. Ring for nærmere information….

På Hvidpilen har vi dyr (kaniner, høns, katte, en gris og en ged), som alle må snakkes med og fodres med rette foder. Dyrene er glade for mennesker. Kontakt med dyrene er på eget ansvar, og må ikke tages med i lejligheden! Dog er det forældrenes ansvar at holde opsyn og sikre, at børnene behandler dyrene ordentligt.

Hvis det er et event med børn, har vi trampoliner, gynger, sandkasser, bordfodbold og andre spil på stedet, som børnene frit kan benytte.

Du har også mulighed for at leje en lejlighed med plads til 5 personer, hvis der er plads. Tag familien med og book en ferielejlighed for hele familien. Mens du er på kursus, kan familien besøge Legoland, Legohouse eller Lalandia, som ligger ca. 9 km fra Hvidpilen. Derudover er der Givskud Løvepark, Jellingestenene, fiskesøer mm. som ligger i nærområdet. Ring for at lave en aftale…

Billund Lufthavn ligger 7-8 km fra Hvidpilen. Der er dog ikke offentlig transport til stedet

>
X